Хаттама
бракераждық комиссияның отырысы.
19.02.2019 ж.
Қатысқандар: 5 адам
Жоқ: 0 адам
Бракераж комиссиясының төрағасы-
Үндүбай М. Қ. мектеп директоры,
әлеуметтік педагог Суворкина А. Б.,
директордың ТЖ жөніндегі орынбасары Кравцунова Е. В.,
мектеп кәсіподақ комитетінің төрағасы Қ. А. Құрманғожина,
ата-аналар комитетінің төрайымы Б. М. Садвокасова
Күн тәртібі.
1.Мектеп асханасында сатылатын өнімдердің сапасын бақылау нәтижелері.
2.Мектеп асханасының дайын өнімдерін өндіру процесінің барлық сатыларында талаптарды сақтау.
3.Жартылай фабрикаттар мен тамақ өнімдерін сақтаудың санитарлық-гигиеналық жағдайлары.
Отырыс барысы.
Тыңдалды:
Мектептің әлеуметтік педагогы Суворкин А. Б. оқушылардың ыстық тамақтануын ұйымдастыруға жауапты ,дайын тағамның бракеражын өткізу, тағам дайындаудың технологиялық әдістерін орындау туралы ақпаратпен. Ол күн сайын органолептикалық көрсеткіштер(сыртқы түрі, иісі, дәмі, консистенциясы, қаттылығы) бойынша сатуға жататын тағамдардың сапасына баға берілетінін хабарлады. (Шырынды, тағамның шығуы, тағамдардың берілу температурасы).
Тамақ Бракераж дайындалған партияны босатқанға дейін жүргізіледі. Екінші мәселе бойынша К. А. Құрманғожин мектеп асханасының дайын өнімдерін өндіру процесінің барлық сатыларында талаптарды сақтау туралы тыңдалды. Ол шикізатты технологиялық қалау, технологиялық процесті жүргізу (температура мен уақыт)жылу өңдеу процесінің бірізділігі нормалар мен талаптарға сәйкес келетінін хабарлады.
Мәзір толығымен орындалды, дайындау бағасы жақсы. Тамақты аспаздық өңдеудің дұрыстығы тексерілді, нормаға сәйкес келеді. Тамақ дайындау кезінде қоспалар қолданылмайды. Кравцунова Е. В. буфет өнімдерінің сапасы туралы айтты. Ол балаларға берілетін нан-тоқаш өнімдері әрқашан жас екенін атап өтті. Пісіру ассортименті әртүрлі. Азық-түлікті сақтаудың санитарлық-гигиеналық жағдайлары талаптарға сәйкес келеді.
Үшінші сұрақ бойынша ата-аналар комитетінің төрағасы Б. М. Садвокасованы мектеп асханасында жартылай фабрикаттар мен азық-түліктерді сақтаудың санитарлық-гигиеналық жағдайлары туралы тыңдады.
Шешті:
1.Келіп түсетін тамақ өнімдерінің сапасы, азық –түлік пен дайын тағамдарды сақтау мерзімі мен шарттары талаптарға сәйкес келеді, тағамдарды дайындау технологиясы сақталады, тоңазытқыш-технологиялық жабдықтар жарамды.
2.Мектеп асханасының жұмысын барлық талаптарға сай деп танылсын.
Комиссия мүшелері:
ЯкорьҮндүбай М. Қ.
Кравцунова Е. В.
Құрманғожина, К. А.
Суворкина А. Б.
Садвокасова Б. М.
Хаттама
бракераждық комиссияның отырысы.
21.05.2019 ж.
Қатысқандар: 5 адам
Жоқ: 0 адам
Бракераж комиссиясының төрағасы-
Үндүбай М. Қ. мектеп директоры,
әлеуметтік педагог Суворкина А. Б.,
директордың ТЖ жөніндегі орынбасары Кравцунова Е. В.,
мектеп кәсіподақ комитетінің төрағасы Қ. А. Құрманғожина,
ата-аналар комитетінің төрайымы Б. М. Садвокасова
Күн тәртібі.
1.Мектеп асханасында сатылатын өнімдердің сапасын бақылау нәтижелері.
2.Мектеп асханасының дайын өнімдерін өндіру процесінің барлық сатыларында талаптарды сақтау.
3.Жартылай фабрикаттар мен тамақ өнімдерін сақтаудың санитарлық-гигиеналық жағдайлары.
Отырыс барысы.
Тыңдалды:
Мектептің әлеуметтік педагогы Суворкин А. Б. оқушылардың ыстық тамақтануын ұйымдастыруға жауапты ,дайын тағамның бракеражын өткізу, тағам дайындаудың технологиялық әдістерін орындау туралы ақпаратпен. Ол күн сайын органолептикалық көрсеткіштер(сыртқы түрі, иісі, дәмі, консистенциясы, қаттылығы) бойынша сатуға жататын тағамдардың сапасына баға берілетінін хабарлады. (Шырынды, тағамның шығуы, тағамдардың берілу температурасы).
Тамақ Бракераж дайындалған партияны босатқанға дейін жүргізіледі. Екінші мәселе бойынша К. А. Құрманғожин мектеп асханасының дайын өнімдерін өндіру процесінің барлық сатыларында талаптарды сақтау туралы тыңдалды. Ол шикізатты технологиялық қалау, технологиялық процесті жүргізу (температура мен уақыт)жылу өңдеу процесінің бірізділігі нормалар мен талаптарға сәйкес келетінін хабарлады.
Мәзір толығымен орындалды, дайындау бағасы жақсы. Тамақты аспаздық өңдеудің дұрыстығы тексерілді, нормаға сәйкес келеді. Тамақ дайындау кезінде қоспалар қолданылмайды. Кравцунова Е. В. буфет өнімдерінің сапасы туралы айтты. Ол балаларға берілетін нан-тоқаш өнімдері әрқашан жас екенін атап өтті. Пісіру ассортименті әртүрлі. Азық-түлікті сақтаудың санитарлық-гигиеналық жағдайлары талаптарға сәйкес келеді.
Үшінші сұрақ бойынша ата-аналар комитетінің төрағасы Б. М. Садвокасованы мектеп асханасында жартылай фабрикаттар мен азық-түліктерді сақтаудың санитарлық-гигиеналық жағдайлары туралы тыңдады.
Шешті:
1.Келіп түсетін тамақ өнімдерінің сапасы, азық –түлік пен дайын тағамдарды сақтау мерзімі мен шарттары талаптарға сәйкес келеді, тағамдарды дайындау технологиясы сақталады, тоңазытқыш-технологиялық жабдықтар жарамды.
2.Мектеп асханасының жұмысын барлық талаптарға сай деп танылсын.
Комиссия мүшелері:
Үндүбай М. Қ.
Кравцунова Е. В.
Құрманғожина, К. А.
Суворкина А. Б.
Садвокасова Б. М.
Хаттама
бракераждық комиссияның отырысы.
21.05.2018 ж. бастап
Қатысқандар: 5 адам
Жоқ: 0 адам
Бракераж комиссиясының төрағасы-
Үндүбай М. Қ. мектеп директоры,
әлеуметтік педагог Суворкина А. Б.,
директордың ТЖ жөніндегі орынбасары Кравцунова Е. В.,
бал. мектеп қызметкері Балабекова М. М.,
ата-аналар комитетінің төрайымы Б. М. Садвокасова
Күн тәртібі.
1.Мектеп асханасында сатылатын өнімдердің сапасын бақылау нәтижелері.
2.Мектеп асханасының дайын өнімдерін өндіру процесінің барлық сатыларында талаптарды сақтау.
3.Жартылай фабрикаттар мен тамақ өнімдерін сақтаудың санитарлық-гигиеналық жағдайлары.
Отырыс барысы.
Тыңдалды:
Мектептің әлеуметтік педагогы Суворкин А. Б. оқушылардың ыстық тамақтануын ұйымдастыруға жауапты ,дайын тағамның бракеражын өткізу, тағам дайындаудың технологиялық әдістерін орындау туралы ақпаратпен. Ол күн сайын органолептикалық көрсеткіштер(сыртқы түрі, иісі, дәмі, консистенциясы, қаттылығы) бойынша сатуға жататын тағамдардың сапасына баға берілетінін хабарлады. (Шырынды, тағамның шығуы, тағамдардың берілу температурасы).
Тамақ Бракераж дайындалған партияны босатқанға дейін жүргізіледі. Екінші сұрақ бойынша М. М. Балабековаға тыңдалды..мектеп асханасының дайын өнімдерін өндіру процесінің барлық сатыларында талаптарды сақтау туралы. Ол шикізатты технологиялық қалау, технологиялық процесті жүргізу (температура мен уақыт)жылу өңдеу процесінің бірізділігі нормалар мен талаптарға сәйкес келетінін хабарлады.
Мәзір толығымен орындалды, дайындау бағасы жақсы. Тамақты аспаздық өңдеудің дұрыстығы тексерілді, нормаға сәйкес келеді. Тамақ дайындау кезінде қоспалар қолданылмайды. Кравцунова Е. В. буфет өнімдерінің сапасы туралы айтты. Ол балаларға берілетін нан-тоқаш өнімдері әрқашан жас екенін атап өтті. Пісіру ассортименті әртүрлі. Азық-түлікті сақтаудың санитарлық-гигиеналық жағдайлары талаптарға сәйкес келеді.
Үшінші сұрақ бойынша ата-аналар комитетінің төрағасы Б. М. Садвокасованы мектеп асханасында жартылай фабрикаттар мен азық-түліктерді сақтаудың санитарлық-гигиеналық жағдайлары туралы тыңдады.
Шешті:
1.Келіп түсетін тамақ өнімдерінің сапасы, азық –түлік пен дайын тағамдарды сақтау мерзімі мен шарттары талаптарға сәйкес келеді, тағамдарды дайындау технологиясы сақталады, тоңазытқыш-технологиялық жабдықтар жарамды.
2.Мектеп асханасының жұмысын барлық талаптарға сай деп танылсын.
Комиссия мүшелері:
Үндүбай М. Қ.
Кравцунова Е. В.
Балабекова М. М.
Суворкина А. Б.
Садвокасова Б. М.
Хаттама
бракераждық комиссияның отырысы.
20.02.2018 ж. бастап
Қатысқандар: 5 адам
Жоқ: 0 адам
Бракераж комиссиясының төрағасы-
Үндүбай М. Қ. мектеп директоры,
әлеуметтік педагог Суворкина А. Б.,
директордың ТЖ жөніндегі орынбасары Кравцунова Е. В.,
бал. мектеп қызметкері Балабекова М. М.,
ата-аналар комитетінің төрайымы Б. М. Садвокасова
Күн тәртібі.
1.Мектеп асханасында сатылатын өнімдердің сапасын бақылау нәтижелері.
2.Мектеп асханасының дайын өнімдерін өндіру процесінің барлық сатыларында талаптарды сақтау.
3.Жартылай фабрикаттар мен тамақ өнімдерін сақтаудың санитарлық-гигиеналық жағдайлары.
Отырыс барысы.
Тыңдалды:
Мектептің әлеуметтік педагогы Суворкин А. Б. оқушылардың ыстық тамақтануын ұйымдастыруға жауапты ,дайын тағамның бракеражын өткізу, тағам дайындаудың технологиялық әдістерін орындау туралы ақпаратпен. Ол күн сайын органолептикалық көрсеткіштер(сыртқы түрі, иісі, дәмі, консистенциясы, қаттылығы) бойынша сатуға жататын тағамдардың сапасына баға берілетінін хабарлады. (Шырынды, тағамның шығуы, тағамдардың берілу температурасы).
Тамақ Бракераж дайындалған партияны босатқанға дейін жүргізіледі. Екінші сұрақ бойынша М. М. Балабековаға тыңдалды..мектеп асханасының дайын өнімдерін өндіру процесінің барлық сатыларында талаптарды сақтау туралы. Ол шикізатты технологиялық қалау, технологиялық процесті жүргізу (температура мен уақыт)жылу өңдеу процесінің бірізділігі нормалар мен талаптарға сәйкес келетінін хабарлады.
Мәзір толығымен орындалды, дайындау бағасы жақсы. Тамақты аспаздық өңдеудің дұрыстығы тексерілді, нормаға сәйкес келеді. Тамақ дайындау кезінде қоспалар қолданылмайды. Кравцунова Е. В. буфет өнімдерінің сапасы туралы айтты. Ол балаларға берілетін нан-тоқаш өнімдері әрқашан жас екенін атап өтті. Пісіру ассортименті әртүрлі. Азық-түлікті сақтаудың санитарлық-гигиеналық жағдайлары талаптарға сәйкес келеді.
Үшінші сұрақ бойынша ата-аналар комитетінің төрағасы Б. М. Садвокасованы мектеп асханасында жартылай фабрикаттар мен азық-түліктерді сақтаудың санитарлық-гигиеналық жағдайлары туралы тыңдады.
Шешті:
1.Келіп түсетін тамақ өнімдерінің сапасы, азық –түлік пен дайын тағамдарды сақтау мерзімі мен шарттары талаптарға сәйкес келеді, тағамдарды дайындау технологиясы сақталады, тоңазытқыш-технологиялық жабдықтар жарамды.
2.Мектеп асханасының жұмысын барлық талаптарға сай деп танылсын.
Комиссия мүшелері:
Үндүбай М. Қ.
Кравцунова Е. В.